+31 (0)6 49 66 28 60 info@bikefittingservice.com

Kleding

Als Bikefitter weten we wat het belang is van goede kleding en dan voornamelijk de kleding waar we contact maken met de fiets; broek, sokken – schoenen en handschoenen. Het is niet alleen bij de profs in de wielersport waar de keuze van het zadel en de fietsbroek van essentieel belang is. Voor elke fietser kan een koersbroek van een mindere kwaliteit of slechte pasvorm in combinatie met een verkeerde zadelkeuze een rit verpesten.

Om u te helpen bij het kiezen van de juiste broek hebben wij uitgebreid onderzoek gedaan, informatie verzameld en getest en van daaruit een geselecteerd aanbod van kleding samengesteld.

Broeken met de juiste zeem voor het juiste zadel en intensiteit, naadloos en antislip aan het contactoppervlak met het zadel zodat een comfortabele en vaste zit verkregen wordt op de fiets. Wij zijn dan ook blij een goede betrouwbare partner gevonden te hebben en u kwalitatief hoogstaande kleding kunnen aanbieden van het merk Q36.5.

Naast broeken hebben wij voor u ook de bijpassende handschoenen, shirt, etc. zodat u met de juiste look van uw geliefde hobby “fietsen” volop kunt genieten.