Helmen

 

Bij ongelukken met fietsen is juist het hoofd extra kwetsbaar. Een fietshelm beschermt jouw hoofd tegen letsel bij een ongeluk. Door het dragen van een fietshelm neemt het risico op ernstig hoofdletsel met 65% af. Ook verkleint het dragen van een helm de kans op overlijden bij een ongeluk.

Bij de keuze van een goedgekeurde helm is vooral de pasvorm van belang. Een fietshelm past goed als deze overal gelijkmatig op het hoofd aansluit zonder pijnlijke drukvlakken te veroorzaken. Als de helm op het hoofd staat mag hij niet kunnen schuiven. Daarom hechten wij veel belang aan het feit dat u de helm kan passen en uitproberen zodat u bij uw keuze een juiste én veilige keuze maakt.

 Om jou te helpen bij het kiezen van de juiste fietshelm hebben wij voor u uitgebreid onderzoek gedaan, informatie verzameld en getest en van daaruit een geselecteerd aanbod samengesteld. Wij zijn dan ook blij een veilige, betrouwbare partner gevonden te hebben en u kwalitatief hoogstaande helmen te kunnen aanbieden van het merk GIRO.

Een goede fietshelm kan je leven redden!