+31 (0)6 49 66 28 60 info@bikefittingservice.com
Werner Rammeloo

Werner Rammeloo

zaakvoerder

 

 

Even voorstellen

Sport, de bewegende mens in de juiste combinatie met het sportmateriaal geeft een chemie die plezier, ontspanning en een gezonde levensstijl teweeg brengt. Dit te bereiken was voor mij al altijd de ultieme uitdaging.

Ik ben afgestudeerd gegradueerde in de lichamelijke opvoeding aan de Hogeschool Brussel /  Universiteit Leuven. Hier kwamen anatomie, fysiologie en biomechanica zeer uitgebreid aan bod. Dit samen met een jarenlange ervaring in het lesgeven, zelf actief te zijn in diverse sporten, verdere verdieping in biomechanische analyse en Bikefitting zorgen ervoor dat ik u een gedegen advies en product kan aanbieden. Vanuit deze achtergrond, een juiste portie nieuwsgierigheid, passie en doorzettingsvermogen heb ik dan ook Bikefitting Service ontwikkeld.

Bij veel fietsmetingen wordt statisch naar de positie gekeken en afgesteld. Men gaat hierbij voorbij aan het feit dat dynamica anders is dan statica en belasting en invloeden van buitenaf invloed hebben op uw positie op de fiets. Daarom gaan wij in onze sport- en fitting analyses een stap verder. Wij houden rekening met de biomechanica van uw lichaam, uw niveau en uw doelen tot de ideale fit. 

Maar niet alleen het verbeteren van prestaties is belangrijk, ook het pijnvrij kunnen sporten om zo een ontspannen tijd te kunnen doorbrengen, de batterij te kunnen opladen en plezier te hebben aan uw tijd op de fiets is een belangrijk iets dat we niet uit het oog verliezen.

Ik zie u graag terug in ons Bike Lab.

Werner Rammeloo