Fietsschoenen

 

Had u een webshop verwacht? Nee, bij ons niet. Onze visie is dat de juiste fietsschoen gevonden wordt na een goede en juiste analyse van de voeten gevolgd door een passessie waar de tijd voor wordt genomen door u en ons.

Voordat wij u een passend advies geven maken wij eerst een deskundige analyse van uw voeten, onderbenen, knieën, bovenbenen en heup. Hiervoor gebruiken we professionele uitlijnapparatuur en podoscoop. Aan de hand hiervan bieden wij u met behulp van onze kennis en ervaring de mogelijkheid diverse modellen te passen en zo zelf te voelen welke fietsschoen voor u het beste past. 

We hebben een zeer uitgebreid assortiment van vele merken en modellen; Race-, Road-, Gravel-, Mountainbike-, Triathlon- en Indoorschoenen. Ook voor de bijpassende kwalitatieve fietssokken kunt u bij ons terecht

Het professioneel afstellen van de schoenplaatjes hoort bij onze Service en is inbegrepen bij de aanschaf van de fietsschoenen.

We durven gerust zeggen dat we het grootste en meest uitgebreide aanbod hebben in de hele regio.

Wij werken altijd op afspraak zodat u verzekerd bent van 100% onze aandacht.

Bel of mail ons nu voor een vrijblijvende afspraak.

 

Onze merken:
Fizik – Giro – Northwave – Q36.5 

Shoefitting

Heeft u last van; kramp, zenuwpijn, pijnpunten drukplekken, warme, koude, knellende, slapende of brandende voeten dan past waarschijnlijk het schoentje niet.

Als gediplomeerd bootfitter help ik u graag een oplossing te vinden. Ook wanneer u op zoek bent naar die extra wattage’s heeft u baat bij een goede analyse en bootfitting.

Ook kunt u bij ons terecht voor het maken van custom made schoenzooltjes en verwarmbare zooltjes.

De zolen in schoenen worden gemaakt volgens standaard gemiddelden. Uw voet echter is uniek. Lange tijd werden inlegzolen als “orthopedische hulpmiddelen” gezien dat hoofdzakelijk bedoeld was voor diverse voetproblemen te verminderen. Tegenwoordig is de individueel aanpasbare inlegzool een upgrade voor uw voet en bewegingsapparaat. De custom inlegzool als perfecte tussenschakel tussen voet en schoen brengt verschillende voordelen met zich mee zoals betere drukverdeling, proprioceptie, stabilisatie en poweroverdracht.

Met ons vacuüm 3D systeem wordt uw voet het model voor uw individueel aanpasbare inlegzool welke zodoende volledig aan uw behoeften is aangepast, een excellent draagcomfort en support verzorgt.

 

Afstellen schoenplaatjes. (zie hier)

Wanneer u elders fietsschoenen heeft gekocht en problemen daarmee heeft, ook dan helpen wij u graag een passende oplossing te vinden. Wij hebben de juiste apparatuur om drukplekken te stretchen. Maar ook voor vervanging van uw boa sluiting, straps of schoenplaatjes bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij werken altijd op afspraak zodat u verzekerd bent van 100% onze aandacht.

Bel of mail ons voor een afspraak.