+31 (0)6 49 66 28 60 info@bikefittingservice.com

Verzorgingsproducten

QM Sports Care

Een “A” merk van professionele en kwalitatief hoog aangeschreven op natuurlijke basis gemaakte massage- en verzorgingsproducten voor de sport.
Deze producten zijn een combinatie van essentiële oliën van bloemen, zaden, fruit, grassen, bladeren, koud geperste en natuurlijk gedrengde oliën.
QM Sports Care biedt de professionele en recreatieve sporter een volledige reeks van beschermende, beter presterende, motiverende, herstellende en verfrissende lichaamsverzorgende producten.

QM Sports Care maakt kwaliteitsproducten die gebruikt worden door de beste wielrenners en atleten over de ganse wereld.

Pre Sports producten

Te gebruiken tijdens alle trainingen en ter voorbereiding van de prestatiemomenten. Deze producten beschermen je huid, maken de spieren soepel en helpen je bij de mentale voorbereiding.

Post Sports producten

Te gebruiken na alle trainingen en prestatiemomenten. Deze producten kunnen gebruikt worden tijdens massagesessies en zorgen voor een sneller herstel van de spieren en helpen je mentaal te herstellen.

Refresh producten

Te gebruiken voor een snelle verfrissing van het lichaam tussen verschillende trainingssessies of sportdisciplines door. Voor een snelle lichaamswassing na het beëindigen van de race en voordat je naar een persbijeenkomst, podium of rit naar het hotel gaat. Geniet van de frisse smaken van onze douchegels en badoliën!